Conturi bancare offshore

Va putem oferi asistenta in deschiderea de conturi bancare in strainatate pentru firme offshore, persoane fizice sau persoane juridice rezidente.

Onorariul nostru pentru introducerea catre banca, intocmirea dosarului si asistenta pe parcursul deschiderii contului bancar este de 875 USD in functie de banca si jurisdictie si nu include eventuale taxe solicitate de catre banca.

Decizia va apartine insa, si puteti deschide singur cont bancar la orice banca din lume care accepta nerezidenti. Va avertizam insa ca deschiderea unui cont implica multa birocratie si perioade de asteptare de la 5 zile la 8 saptamani. Inainte de a lua o decizie va recomandam sa cititi si urmatorul articol:

Refuzul bancii offshore de deschide un cont bancar:

Ai infiintat o firma offshore, ai ales o banca offshore solida si de incredere, ai pregatit documentele solicitate şi ai aplicat pentru un cont bancar, dar in mod neasteptat banca nu il aproba si respinge deschiderea contului bancar? De ce o banca, care a petrecut atât de mult timp, bani si eforturi pentru a atrage mai multi clienti respinge multe aplicatii?

Din pacate, orice banca are dreptul de a refuza clientii fara nici un comentariu sau justificare. Să vedem ce ar putea fi motivele.

In general, acest lucru s-ar putea intampla în mod evident, deoarece banca offshore nu este interesat de tine ca un client. Nu va potriviti cu profilul clientului actual al bancii, sau banca este orientata spre firme cu o cifra de afaceri mult mai mare

O alta problema este faptul ca banca te poate considera client cu grad de risc ridicat, sau obiectul de activitate al firmei offshore nu este aprobat de banca. Nici una dintre bancile mari, cu reputatie internationala buna ar dori vreodata sa ofere servicii unui client ce a savarsit fapte penale sau unei firme offshore cu o afacere dubioasa. Fiecare banca are propria perceptie asupra a ce inseamna o societate offshore cu obiect de activitate nedorit şi diferite proceduri, care asista managerii in a depista clientii si afacerile nesigure. S-ar putea intampla ca tara dvs. de cetatenie, de resedinta sau de domiciliu, paradisul fiscal in care este infiintata firma offshore obiectul de activitate al acesteia sa se afle pe o lista neagra neoficiala a bancii.

Unii clienti nu reusesc sa furnizeze bancii o imagine corecta ca om de afaceri. Ati putea face pur si simplu o eroare de redactare a numarului de telefon sau alte informaitii din formularele bancii ceea ce ar putea duce la refuzul de catre Compliance Managerului bancii. Uneori, motivul se afla mai palpabil. Unii clienti exagereaza cu confidentialitatea si au tendinta de a da cat mai putine informatii bancii. Rezultatul este banca nu se obtine o imagine suficienta pentru a fi sigura ca nu vor exista probleme pe viitor. Cele mai multe banci prefera sa evite orice client sau firma offshore suspecta, mai degraba decat se implice în investigatie, deoarece, în caz de greseala s-ar putea obtine cu usurintă mai multe probleme decat beneficii.

Toate aceste probleme şi altele de acest tip pot fi evitate în mod normal, ar trebui să aveţi o consultare preliminară de calitate, cu un consilier profesionist si independent, chiar daca urmeaza sa va duceti singur in tara respectiva pentru deschiderea contului bancar.

Ne puteti apela cu incredere:

Contact